Vinterhyn!

Hej alla finisar!

Åh, vad jag verkligen känner av hösten nu. Luften har börjat bli sådär krispig om morgnarna som jag älskar! Nu ser jag bara fram emot att verkligen se att alla träden bytt färg, de är ju på god väg! Underbara höst! ♡ Jag älskar verkligen höstens mys! Men något jag verkligen tycker är skitviktigt nu när det blir kallare är att faktiskt ta hand om huden. Jag har ju en sån hy som inte känns helt anpassad till nordiska klimatet, så jag måste verkligen smörja, smörja och smörja! Nu har jag dessutom köpt en ny ansiktskräm som Petra tipsade mig om från Nordicfeel. Tydligen ska den vara superbra och inte alls irritera huden som andra ansiktskrämer gör. Jag håller i alla fall tummarna, hatar egentligen att prova nya krämer för jag ofta får finnar och sånt av det. Men jag hoppas verkligen på den här! Gör ni något särskilt med er hud om vintern? 

opti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *