Nu kör vi!

hej

Hej allihopa! ♥︎

Hur har ni det? Jag har det riktigt bra! Känns riktigt skönt att vara igång här på bloggen. Visst blev den fin? Jag har suttit med den sedan jag kom hem från skolan. Sen fastnade jag klart i en massa annat på vägen. Haha! Nu sitter jag och inväntar att middagen ska bli klar. Mamma lagar biff stroganoff med ris, en riktig favorit för mig! Sen ska jag försöka få pluggat lite innan jag kryper ner i sängen och kollar lite New Girl. Vi har inlämning av en tenta i kulturhistoria på onsdag, så det är nog dags för mig att faktiskt börja lite med den. Men det är ju så mycket mysigare att ligga under täcket och kolla på serier..

mys

Men nu ropar mamma att maten är klar, så jag får nog hasa mig ner till köket nu. Mums, vad det doftar gott – blev alldeles hungrig när jag började tänka på det! Jag hopppas ni har det bra, ni också! Puss!

Leave a Reply

Your email address will not be published.