Dagens lilla tips

Hej på er, hur är det med er idag? Med mig är det bara bra, men jag har varit såååå trött den senaste tiden. Är det för att det är så mörkt och grått tro? Eller ska jag bara försöka få i mig lite mer c-vitamin?

Hur som helst, detta är ett lite udda inlägg, men jag var så nöjd med dem så jag måste tipsa om en bra sajt, nämligen skruvat.se. Hos Skruvat kan du handla bildelar och andra tillbehör till bilen. Allt finns samlat på en och samma sida. Jag är inte själv någon bilfantast, men att handla hos dem var både enkelt och smidigt, och dessutom var leveransen mycket bra.

Om du, liksom jag, vill kunna handla bildelar snabbt och online kan jag alltså verkligen rekommendera Skruvat!

Ja, det var faktiskt allt jag hade att säga för idag, haha. Ha det bra så hörs vi snart igen!

Handla bildelar online

Leave a Reply

Your email address will not be published.