Uppe med tuppen!

Hej allihop!

Nu har jag helt seriöst suttit i två timmar och tittat på pinterestinredningsinspiration. Vaknade supertidigt och har sedan dess legat i sängen med en kopp kaffe och min iPad.  Jag kan verkligen inte längta mer tills jag flyttar hemifrån och får börja inreda själv. Jag älskar vårt hus, mamma har verkligen en talang när det handlar om inredning, men jag tror att jag har lite av en annan stil och smak. Jag älskar modernt, svart, grått och vitt. En liten bit bohemiskt blandat med industriellt. Haha, det är inte lätt att formulera vad man tycker om märker jag ..  Mamma är lite mer shabby-chic, som det så vackert heter. Men tänk när jag får inredan själv, kolla bara in de här underbara rummen:

inspo

inspo2

Så himla snyggt!! Vill typ bygga min egen lägenhet så jag får planlösningen som jag drömmer om. Men det är lite att ta i kanske. Nä, nu måste jag snart springa till skolan för första lektionen, sen slutar vi redan 14:00 idag, vilket ska bli skönt. Dock har jag lovat att hjälpa pappa med att jämföra priser på ett nytt avgasrör på skruvat.se, och det tills kl fyra när han kommer hem. Så det blir inte mycket “ta vara på ledigheten” idag inte, men sen har jag ju förhoppningsvis kvällen till att göra vad jag vill.

Hur mår ni, raringar? ♥︎

Leave a Reply

Your email address will not be published.