Nya biltillbehör

God dag på er läsare!

Idag vill jag egentligen mest dela med mig av ett tips till er. Det gäller bilar och fordon, eller rättare sagt en bra site för biltillbehör. Siten heter Billiga Bildelar, och där kan du hitta det mesta du kan tänkas behöva till bilen. Nu såhär års när det börjar bli halt och kallt behöver man ju helt andra saker till bilen än under våren, till exempel vad gäller däck och skrapor – passa då på att fynda det på denna site! Jag har själv beställt därifrån, och allt har fungerat väldigt bra, från betalning till frakt och leverans. Det är dessutom väldigt bra priser på sidan, som namnet indikerar på. Hehe.

Ha en fortsatt bra vecka och ta det lugnt på de hala bilvägarna. Har ni snö förresten? Här är det knappt någon skymt av snö längre, men jag har hört att det kanske ska komma snart..

Flera olika bildelar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *