Pappa fyller jämnt

Pappa fyller jämnt i sommar och födelsedagen kommer att firas medan vi är i Italien. Det kommer att bli en fest utan dess like. Kanske inte så mycket för att det råkar vara ett jämnt antal år utan för att det var evigheter sen som han firade födelsedag i Italien. Där är det inte så mycket fokus på att det ska samlas pengar till en fin gåva utan fokus ligger verkligen på själva festen. Hela tjocka släkten kommer att samlas ute i byn där de flesta släktingarna bor. Det kommer att dukas till långbord hemma hos någon som har plats, och plats har de flesta för där gäller verkligen ordspråket att om det finns hjärterum finns det stjärterum. Mamma och jag kommer att ge honom en present innan vi åker ner till Italien. Det blir en ny gräsklippare och det kommer han troligtvis att behöva när vi kommer hem till Sverige igen och gräset har vuxit sig meterhögt!

Födelsedagskalas med massor av antipasto

Leave a Reply

Your email address will not be published.