Ombré-bryn tips på bra brynpennor

Jag har tidigare sagt att om jag endast fick välja en sak att ta med mig till en öde ö så skulle det vara en väldoftande bodylotion. Nu har jag dock ett annat måste och det är en riktigt bra ögonbrynspenna! Min kompis mamma som jobbar med bemanning socionomer är, utöver att vara en karriärkvinna ut i fingerspetsarna, även grymt duktigt på att lägga en snygg makeup. Hon har lärt mig att skapa en ombré-look, vilket innebär att man skuggar brynen i två nyanser, en ljus färg närmast ögonen som förstärks av en mörk nyans längst ut på ögonbrynsvingen. Det går att göra samma skuggning med hjälp av 3D-blading, kosmetisk tatuering, men min pappa har förbjudit mig att göra det under tiden jag bor hemma. Han tror väl att jag ska komma hem med ett clownliknande utseende! Mitt bästa tips när det kommer till att få till perfekta ögonbryn är L’Oréal Brow Artist som är enkel att jobba med. Till den ljusa skuggningen använder jag en ögonbrynsfärg i puderform som jag duttar på. För att skapa ögonbryn som håller hela dagen är en ögonbrynsgel helt suveränt!

Tjej som grimaserar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *