Drömmar om livet

Jag kan knappt vänta tills jag bor själv, har mitt eget ställe. Men samtidigt vet jag att jag är ung, vem vet var jag befinner mig om fem år? Kanske jag jobbar eller studerar i ett annat land. Skulle det hända efter att jag hittat mitt drömboende har jag lärt mig att det finns företag som ägnar sig åt förvaltning av fastigheter. På så sätt behöver jag inte hyra ut till en okänd människa och oroa mig för att lägenheten står kvar när jag kommer hem. Egentligen är det helt fantastiskt att tänka sig att så fort gymnasiet är avklarat kan jag göra vad jag vill, vart jag vill! Nu trivs jag väldigt bra här hemma i Sverige men man ska aldrig säga aldrig. Klart man ska vara öppen för spännande äventyr, framförallt om det kan hjälpa mig växa som människa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.