Det är snyggt med roliga matbord

En av mina kompisar har nyligen fått kontrakt på sin första egna lägenhet. Det är så spännande och roligt! Hon håller på och kollar runt efter möbler nu och jag hjälper till. Jag längtar så tills jag får inreda min egna lägenhet men än så länge får jag nöja mig med min kompis nya hem. Vi tittade efter roliga matsalsbord och det finns verkligen massor av modeller att välja mellan.

Lägenheten ligger i ett gammalt hus så den är definitivt inte ny och skulle behöva fixas i ordning. Många säger att det är dyrt att renovera kök men vi har räknat lite och kommit fram till att det inte behöver kosta så farligt mycket. Köper man prisvärda vitvaror och sedan har en snäll pappa som hjälper till kan man komma riktigt billigt undan. Hon väntar nog ändå med att fixa köket, först behövs det möbler till hela lägenheten.

Köksbord med svarta stolar

Leave a Reply

Your email address will not be published.