Många utgifter som väntar

Det är så mycket jag vill göra men allt kostar pengar. Jag jobbar extra på helgerna men pengarna räcker ju inte på långa vägar till allt jag vill göra. Till våren kommer det flera konserter som jag vill gå på. Kan ni fatta att Rod Stewart kommer till Globen? Det är ju bara ett måste att se honom! Men smakar det så kostar det. Biljetterna kostar ju mellan 600-1000 kronor. Dessutom vill jag köpa en ny kamera. Det går att tjäna pengar på att ta bra bilder. Det finns olika sajter där tidningar, företag och reklambyråer köper foton och som privatperson kan man lägga in sina foton på deras sida. Det ska vara bra foton av hög kvalitet så en proffsig kamera ser jag som en investering. Visste du att du kan tjäna pengar på din blogg också? Det krävs minimalt med jobb från din sida och ändå kan det bli hyfsade summor man kan tjäna!

Tjej som fotograferar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *