Att spara till en lägenhet

Som student är det svårt att få ekonomin att gå ihop, för att inte tala om hur svårt det är att spara pengar! Men, jag gör trots allt mitt bästa. Som ni vet drömmer jag om en egen lägenhet och det är viktigt att ha det målet i tankarna. En annan idé jag har är att investera mina pengar. Jag hittade ett företag i sociala medier som förklarar hur saker ligger till på marknaden. Allt från vad som har hänt till vad man kan tänka sig ska hända i framtiden och hur man kan investera baserat på de analyserna. Än så länge är allt helt nytt för mig men jag hoppas att jag snart kan börja tjäna en slant på det här sättet. Tänk så coolt att man bara sover och så ökar ens aktier i värde! Kanske en egen lägenhet är inom räckhåll för mig nu, eller i alla fall inom några år!

Leave a Reply

Your email address will not be published.