Miljövänliga bilar

Som ni vet har jag börjat intressera mig mer och mer för miljömedvetna val. Jag flyger mindre, men jag kan inte riktigt ge upp en bil än. Därför jag börjat leta efter hybrid-modeller. Det är alltså en kombination av en bensin- och elmotor, vilket gör att de speciellt i stadstrafik är mer miljövänliga. Toyota har flertalet som intresserar mig, bland annat en Auris och en Yaris som jag har hittat begagnat på nätet. I veckan ska jag provköra den ena, och går det enligt planerna och allt känns rätt kommer det bli den jag väljer. Jag planerar också att boka tid hos Mekonomen efter köpet så att de kan göra en service och kontrollera så att allting står rätt till. Jag har hört att om det är felaktiga inställningar, eller om någon del inte fungerar som den ska, så kan det också gör att bilen släpper ut mer avgaser så det känns som en självklarhet.

En röd hybrid från Toyota

Leave a Reply

Your email address will not be published.