Ingen Italienresa i år

Tyvärr så blir det ingen resa till Italien i år. Vi hade bokat en och skulle egentligen ha åkt ner för att uppleva den italienska våren i slutet av april men vi fick avboka den på grund av smittorisken av coronaviruset. Flera släktingar är sjuka men vi har daglig kontakt på nätet med dem. Sommaren kommer att tillbringas hemma i Sverige istället. Jag har lovat hjälpa föräldrarna mer hemma och eftersom de har köpt en robotklippare är det ju ingen konst att ta hand om gräsmattan i varje fall. Förhoppningsvis kommer jag att få jobba en hel del i sommar också och om jag kommer in på den utbildning jag vill så kommer pengarna att behövas. Lägenhetsköp får vänta men om jag kommer att studera på annan ort så kommer jag ju i varje fall att flytta hemifrån och börja ett eget liv även om det blir i en studentbostad.

Sängar på sjukhus
Gräsmatta i närbild

Leave a Reply

Your email address will not be published.