Hedrar och minns farmor

Så hände det som absolut inte får hända, farmor gick bort i Corona 🙁 Italien är ju som du säkert vet väldigt hårt drabbat av Corona och tyvärr blev hon smittad. Vi vet inte riktigt hur, men troligen kom hon i kontakt med någon som bar på smittan när hon var och handlade. Känns så hemskt att vara fast här i Sverige medan hon var sjuk, och nu kan vi inte ens gå på begravningen för den sker i princip med en gång. Värst är det så klart för pappa som inte kunde finnas där för sin mamma mot slutet. Vi försöker att hedra hennes minne så gott vi kan genom att ha en ljus tänt bredvid hennes foto. Jag har även beställt penslar för jag tänkte försöka börja måla landskap, precis som farmor älskade att göra. Känns som ett fint sätt att hedra henne på, att bevara hennes passion för landskapsmålning. Bara att hoppas att jag har talang för det.

Gravstenar på en kyrk
Staffli med landskapsmålning på en äng

Leave a Reply

Your email address will not be published.