Framhäva läpparna

När jag sminkar mig är det två saker som jag är jättenoga med och det är mina ögonbryn och läppar. Många fokuserar på ögonbrynen men glömmer helt bort läpparna vilket jag tycker är synd för vem vill inte ha snygga läppar? Det är populärt med fillers i läpparna men med bra läppennor kommer man långt. Det går att sminka sig så att munnen ser större ut med en bra läppenna så det är bara onödigt att lägga in fillers. Till vardags kör jag med en penna som bara är lite mörkare än mina läppar och sedan använder jag oftast läppglans. Till fest tycker jag att det är ursnyggt med knallröda läppar så då använder jag en penna som matchar läppstiftet. Det går såklart inte att måla med pennan en centimeter utanför de egna läpparna för då ser man lätt ut som en clown men skuggeffekten gör att läpparna ser större och mer putiga ut.

Kvinna sätter på rött läppstift
Kvinna med knallröda läppar

Leave a Reply

Your email address will not be published.