Foto till pass

Från och med första januari så ändrades utseendet på de svenska passen. Det är för att höja säkerheten och det gäller även på ID-kort. Jag skulle boka tid för mitt går snart ut men det verkar som halva Sverige är i samma tanke för det är flera månaders väntetid för att kunna boka tid på polisstationen där jag bor. Jag får väl kolla lånepriser och köpa ett akutpass i värsta fall. Det är ganska många av mina vänner som har fyllt 18 som tar lån till olika saker. Fast en sak som jag tänkt med passen är det här med passfoton. Jag tyckte mycket mer om då man kunde ta med sig egna bilder till polisstationen men idag tas de ju på plats i en maskin. Jag blir aldrig bra på korten men jag vill inte heller blockera hela kön så efter tre försök så accepterar jag bilden. Bättre med egna då jag kunde få ett kort jag var nöjd med.

Leave a Reply

Your email address will not be published.