Helg på hotell At Six i Stockholm

Det händer inte ofta att jag besöker huvudstaden, vilket är ganska vanligt när man kommer från Sveriges framsida – Götet. Men jag ser mycket fram emot resan eftersom det är länge sen jag var i Stockholm. Vi ska bo på At Six, ett riktigt nice hotell mitt i stan. Mitt resesällskap är två kompisar som ska förlova sig, och de ska titta på förlovningsringar Stockholm och jag är medbjuden som smakråd. Utöver att bistå med utmärkta råd så tänker jag verkligen försöka njuta av hotellet. Min mamma som har bott på samma hotell för typ ett år sen berättade att de har en riktigt trevlig hotellbar, så det kommer garanterat bli en drink där. Dessutom har de ett spa, och där planerar jag att tillbringa åtminstone ett par timmar. Det kan jag behöva efter att ha härjat runt på stan, och mina kompisar kan då få lite tid för sig själva.

Två händer med förlovningsringar
Gamla stan i Stockholm

Leave a Reply

Your email address will not be published.