Tjafs och ekonomi!

Hej alla vänner!

rainNu är det onsdag igen, vilket innebär en liten sovmorgon i plugget. Dessutom så är det ju kort vecka denna veckan vilken känns riktigt lyxigt. Planen var egentligen att vi skulle åka till Rom nu i morgon, men vi fick skjuta upp det då mamma var tvungen att jobba. Känns helt konstigt, vi brukar alltid fira påsk i Italien.. Men det blir säkert minst lika mysigt här hemma, bara det kunde sluta regna..

Igår var jag och Lisette hos frisören och klippte topparna. Jag älskar verkligen känslan av nyklippt hår, skulle kunna gå en gång i veckan om min kära frisör tillät det. Efter det gick vi och fikade på espressohouse. Jag blev faktiskt lite irriterad på henne under fikan. Hon hade fått för sig att hon skulle ta ett lån för att kunna resa till sommaren och babblade på om vart du ska vända sig och hur du lånar. Jag känner ju att man kanske inte borde göra saker som man inte har råd till och sa nog det lite väl malligt, tror jag. Så vi tjafsade i en stund innan vi släppte det. Jag tycker hon ska försöka spara fram tills dess och sen kanske låna det lilla som är kvar, men vi får se. Vi är inte ovänner eller något sånt, vi har lite av ett systerförhållande så vi tjafsar lite hela tiden, men blir aldrig ovänner på riktigt. Det är skönt, att faktiskt kunna vara sig själv till 100%, och faktiskt kunna säga fel och emot ibland. ♥︎

Men nu fokuserar vi på påsken tycker jag, hoppas jag får världens största påskägg fyllt med ostbågar i år, haha! Hur härligt hade inte det varit!? Glad påsk på er om vi inte hörs eller ses innan lördag! Puss och kram!

 

kyll

Leave a Reply

Your email address will not be published.