Jobbig kväll igår!

Hej mina enhörningar! ♥︎

Hur mår ni? Jag mår bra, tycker jag. Trodde jag skulle vara helt förstörd idag efter att jag gick och la mig på tok för sent och sen kom upp tidigt igen. Men jag mår fortfarande som fisken i vattnet, så att säga. Haha! Gårdagen däremot var kaos, vill jag lova. Jag har lovat pappa att inte prata om det idag, för han blev så himla frustrerad igår. Stackarn! Det började med att han glömde att vi skulle åka och testa ett nytt gym som öppnat en bit bort. De är billigare än det hela familjen använder idag, så vi bestämde att vi skulle gå dit han och jag och kolla läget, så att säga. Så han skyndar hem och plockar upp mig, jättestressad. Sen när vi var halvvägs dit så dör bilen. Japp, den var stendöd. Vi tror att något hade stått på när bilen var parkerad så batteriet laddats ut. Vi vinkade in en tjej som körde förbi och gärna hjälpte. Men vi insåg snabbt att ingen av oss hade startkablar. Så då fanns det ju inte mycket annat att göra än att ringa en bärgare och sedan sitta och vänta. Ni kan ju tro att pappa var frustrerad. Skyndat sig hem från jobbet för att följa med mig, och sen får vi sitta och vänta ett bra tag på bärgaren, sen få lämna in bilen för det verkade vara något mer som var konstigt med den. Pust, alltså! Vi kom inte i säng förens vid tolv, och så somnar man ju inte direkt.. Men vi tar med oss läxan att det är alltid bra att ha med startkablar, vart man än ska .. 

cool

Leave a Reply

Your email address will not be published.