Handlat motivation!

shop3

Hej allihop!

Jag kom precis hem från stan med en ny motivation. Eller ja, jag har helt enkelt köpt nya träningskläder så att jag ska bli motiverad att faktiskt ta mig ut och träna mer. Det känns som om jag inte riktigt lyckas få in det i mina rutiner, så med nya kläder så vill man ju ut och visa upp dem, så att säga. Har ni förresten några tips på hur man kan hålla igång träningen, trots all annan stress i livet och allt vad det heter? Jag vill ju träna, men jag har varken tid eller energi känns det som. Tips och trix tas tacksamt emot, med andra ord! Nu ska jag sätta mig och läsa på det vi ska diskutera i morgon på lektionen. Hoppas ni mår super! ♥︎

4 thoughts on “Handlat motivation!

  1. Jag har tyvärr inga tips… Är i samma situation! Men snygga träningskläder hjälper alltid!

    Sv: Tack snälla, visst är hon söt vår lilla tax? 🙂

    1. Hihi, tack ändå! 🙂 Ja, snygga kläder och någon riktigt peppande musik kanske räcker långt! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.