Drömmar om en egen lägenhet!

Hej alla finisar!

Nu när studenten verkligen närmar sig med stormsteg så har jag börjat drömma mer och mer om en egen lägenhet. Jag vet att jag ju så klart måste ha en inkomst innan jag kan flytta hemifrån, men det känns inte som det är något som kommer vara något problem. Jag är nog den minst kräsna när det gäller jobb, faktiskt. Så något jobb kommer jag garanterat få, man måste ju leva lite på hoppet också. Haha! I vilket fall som helst så gav pappa mig en länk till en fastighetsmäklare Hisingen som hade några riktigt fina lägenheter uppe, som jag föll pladask för. Planen är ju definitivt att stanna här i Göteborg, i alla fall till en början. För vem vill inte bo här, egentligen? Det är ju en helt underbar stad! ♥︎

Nä, nu måste jag fortsätta plugga lite på det sista så jag inte halkar efter såhär i slutet. Men hoppas ni mår bra, sötnosar!

dreamer

12 thoughts on “Drömmar om en egen lägenhet!

  1. Tack för titten och kommentaren hos mej.

    Det verkar finnas gott om jobb för den som vill ha nu, så det blir nog inte så stort problem för dej,värre med lägenhet i storstan kanske?

  2. Åh vad kul att du kommenterade på min blogg så att jag hittade hit! Gillar vad jag ser och är definitivt här för att stanna 🙂 Ha en fin dag!

  3. ÅH! Jag tog nu studenten för 3 år sen (OMG) och drömmer fortfarande om en egen lägenhet, men då jag är sjukskriven så har jag inte råd just nu! Men SHIT vad jag längtar!! 😀

    Gud så mysigt att bo i GBG, världens mysigaste stad ju! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *