Ynklig Inez idag!

trött

Pust och stön! Det känns verkligen som om all stress under våren har kommit ifatt mig nu. Känner mig helt upphängd och nersläppt, som pappa skulle säga. Matt i alla muskler och otroligt sömnig.. Tror det får bli en hemmadag för mig idag, faktiskt. Det är ändå inget speciellt på schemat i skolan, mest bara egen pluggtid på de sista kompletteringsuppgifterna. Det kan jag lika gärna göra hemma, känner jag. Ligga raklång, dricka varm choklad och bara försöka återhämta mig lite. Dessutom ska mamma och pappa också vara hemma idag, så då kan jag passa på att bli lite ompysslad. De ska nämligen följa med några kompisar på en vandrings/jaktresa till sommar och idag ska de hitta både vandringsskor och ryggsäckar till jakten. Jag kan inte direkt se någon av dem jaga, direkt, men jag tror de följer med främst för vandringens skull. Vi är ju en riktig vandringsfamilj, faktiskt! 

Hoppas ni mår bättre än mig idag, hjärtan! ♥︎

8 thoughts on “Ynklig Inez idag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *