Då har man blivit arbetslös!

stud

Hej allihop!

Jag har fortfarande så galet svårt att förstå att jag faktiskt har tagit studenten nu, alltså! Det gick så himlens snabbt att jag knappt hängde med de senaste veckorna. Men det var en helt otroligt rolig dag, själva studenten. Och mamma och pappa hade gjort det så himla mysigt här hemma, bjudit in hela tjocka släkten och lagat smårätter av min absoluta favoritmat. Bästa mamma och pappa! ♥︎ Känns liksom både superkul men samtidigt riktigt läskigt och sorgligt att den här delen av livet nu är avslutad. Känns inte som jag hann njuta så mycket som man antagligen skulle av skolan, klassen och friheten i att fortfarande gå i skolan. Men alla skämt på studentskivan om att jag nu har gått och blivit arbetslös har ju fått mig på helspänn. Fy, att man redan nu ska behöva oroa sig. Kunde inte sommaren ha räknats in i skolan, så att det fortfarande räknades som att man gick i skolan i alla fall tills mitten av augusti? I vilket fall så fick jag helt underbara presenter också, några otroligt fina smycken, ett fotoalbum på uppväxten, presentkort på en resa och en massa mer. Kunde inte vara mer tacksam än vad jag är för allt som hände under den dagen! ♥︎

I skrivande stund så sitter jag och letar efter grejer till fiske på nätet då pappa fyller år i slutet av månaden och jag ju så klart måste hitta någon bra present. Han blir ju mer och mer något av en friluftsmänniska, så fiske är väl nästa steg tänker jag. 

Har ni några tips annars, på presenter till en helt underbar pappa?

8 thoughts on “Då har man blivit arbetslös!

  1. Grattis till studenten tjejen 😀 Vilken härlig känsla det måste vara. Det där med tips på presenter kan jag tyvärr inte hjälpa till med dock.

    1. Tusen TACK! <3 Ja, man får nog hoppas att det ordnar sig. Blir bara lite av en chock, när det liksom är över .. Hoppas du mår bra! 🙂

  2. hmm typ bara hälften av kommentaren kom ju med… kanske råkade radera en del hahah 😛 Men det ska stå måste vara en härlig känsla trots allt. Att det blir lite läskigt att vara arbetslös förstår jag absolut – men tror attd et kommer ordna sig tillslut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *