Delade drömmar!

Hej alla glada!

Hur mår ni? Jag kom precis hem från en löprunda, vilket var otroligt mysigt. Det är sånt perfekt löpväder idag, varmt med inte gassande. Lite vind, men strålande sol, liksom. Nu sitter jag och dricker en smoothie och lyssnar lite på Angus & Julia Stone. De är så himla underbara, har ni hört dem? I eftermiddag ska jag träffa Louise på en kaffe i stan, hoppas solen håller i sig tills dess. Hon delar dröm med mig att flytta hemifrån så snart som möjligt och hon har till och med kontaktat en fastighetsmäklare salem. För ja, hon ska flytta till Salem. Hon är därifrån egentligen men flyttade med sin mamma hit när de skilde sig. Nu har hon bestämt sig för att hon vill tillbaka till sina rötter och tjocka släkten. Tråkigt, men himla spännande! Så jag hoppas att jag får lite uppdateringar nu i eftermiddag. Vad gäller mina lägenhetsdrömmar så ligger de lite på is nu under sommaren. Det känns som en höstgrej att ta tag i för mig, haha! När verkligheten kommer tillbaka, liksom. Dessutom kan jag ju inte flytta utan att ha inkomst. Så det måste ju också lösas innan. Jag tror Lollos pappa har en firma i Salem som hon kunde få jobba på tills hon kom på något annat, vilket ju våte riktigt skönt om det vore så för mig också. Haha! Men nä, mina drömmar förblir drömmar en stund till .. 

ever

10 thoughts on “Delade drömmar!

  1. Så spännande att läsa dina tankar efter studenten, jag minns drömmarna och paniken som om det vore igår… fast det var det VERKLIGEN inte! xD

    1. Haha, jo, paniken och drömmarna skapar liksom någon form av harmoni nu. Hösten kommer nog bli lite mer panikslagen! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *