Snart bär det av till Italien!

Som jag har längtat detta året alltså, det var på tok för länge sedan jag var där nu. All stress med skolan i våras gav lite utrymme för att åka bara för en helg. Men nu äntligen ska vi snart bege oss till vårt andra hem! ♥︎ Håller på att rensa i garderoben för att se vad jag faktiskt använder fortfarande. Det gör jag nästan alltid innan en längre resa, känns ju så himla mycket bättre att komma hem sen till en städad garderob och det är ju dessutom enklare att packa när man slipper sålla igenom en massa som man inte använder. Mamma städar mest, hon städar alltid när vi ska åka iväg en stund, vilket man ju kan förstå. Men hon städar precis som om vi ska flytta härifrån för några år. Lite överdrivet om ni frågar mig, hihi! Ska ni resa någonstans nu? Kanske till Italien?

ital

12 thoughts on “Snart bär det av till Italien!

 1. Italien har jag besökt många gpnger och min andra utlandsresa gick hir redan 1961 och sedan har jag besökt Italien många gånger. Här har jag också åkt mycket skidor under årens lopp.
  Vad härligt med en resa dit och extra roligt eftersom det är ditt andra hemland.
  Jag hoppas göra fler resor till Italien och har besökt många platser där och i olika delar av landet.
  Önskar dig en skön och avkopplande semester.

 2. Längtar också till Italien, har tyvärr aldrig varit där, men snart så måste det bli av,
  Vill til Cinque terre, ser helt magiskt ut.
  Vilken trevlig blogg du har, det blir nog fler besök hit.
  Tack för titten hos mig.
  Kram Tittilina

 3. Åh, skulle också vilja resa till värmen! Även fast Sverige bjudit på fint väder den senaste veckan är det ändå inte riktigt samma sak 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.