Äntligen är vi här!

Hej alla kära vänner!

I skrivande stund sitter jag på mitt favoritcafé i Rom, vi började här denna gången, sen ska vi åka runt i landet i tre hela veckor. Solen skiner och jag har redan fått massor med färg, dock har jag insett hur mycket av min italienska jag har tappat på senaste. Känns som om jag har fyllt min hjärna med för mycket annat, så italienskan har fått lämna plats. Men de här veckorna ger mig ju chansen att bättra på den igen. Hur har ni det? Har ni fint väder hemma? Det brukar ju vara så när man reser bort.

kaffe

Bredvid mig sitter pappa på sin laptop, det är ju lite mysigt det här med att sitta på nätet när man sitter på café, och bara då. Han sitter och försöker hitta billiga bromssystem på nätet, jag som tänkte att han bara skulle läsa nyheterna eller något. Men han planerar redan för hösten han. Ska nog försöka få honom att vara lite mer i nuet när vi är här. Har ni några tips? 

6 thoughts on “Äntligen är vi här!

  1. Vad mysigt med Italien och du ska se att språket snart flyter på. Bra att få höra det talas och se nyheter och annat på italienska.
    Tror du får be din pappa att ha bestämda skärmtider….
    Lycka till och ha det fortsatt bra.

  2. Underbart att få åka utomlands! Jodå, det är hyfsat bra väder här i Stockholm i alla fall! 😀

    Sv; kul att du tyckte om inlägget! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.